Szállítás és fizetés

Szállítás és szállítási költség

Virtuális termékeink esetén

A megrendelt virtuális terméket a megrendeléskor megadott e-mail címedre kézbesítjük. A szállítási költség ezáltal 0 Ft lesz.

Kézzel fogható termékeink esetén

Kézzel fogható termékeinket át tudod venni személyesen, előre megbeszélt helyen és időpontban (email egyeztetés) vagy el tudjuk küldeni neked futárszolgálattal. Személyes átvétel esetén nem számítunk fel szállítási költséget a következő útvonalon: Szerbia: Bajsa, Topolya, Nagybecskerek, Óbecse, Szabadka, Palics és környéke;
Magyarország: Mórahalom és Ásotthalom, esetleg Szeged vonzáskörzete.

Amennyiben a futárszolgálatot választod, a kézzel fogható termékek esetén a szállítás Szerbia területén Post Express futárszolgálattal történik. A szállítási költség a futárszolgálat hivatalos honlapján lévő aktuális árlista alapján kerül kiszámításra.

Szállítási címnek minden esetben olyan címet adj meg, ahol munkanapokon 8:00 és 12:00, vagy 8:00 és 19:00 óra között (megbeszélés alapján) folyamatosan tartózkodik valaki és a rendelt terméket át tudja venni. Az ajandekozzegyedit.com csapata küld Neked a kiszállítás előtti munkanapon emailben értesítést a futáros feladás tényéről és a fuvarlevélszámról. A kiszállítás reggelén kapni fogsz egy SMS-t a futártól, hogy aznap érkezik a megrendelt csomagod. Szükség esetén Te is kapcsolatba tudsz lépni a futárcéggel és pontosítani a kiszállítási adatokon. A futárszolgálat megkeresésére és a csomagod követésére itt van lehetőséged.

Fizetés

Ha saját címedre kéred a rendelt termékek kiszállítását, és nem fizettél előre online, akkor a futárnál készpénzzel fogsz tudni fizetni. Átvételkor aláírásoddal kell igazolnod a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Amennyiben virtuális terméket vásároltál, illetve inkább az online fizetési módot preferálod, erre is van lehetőséged, méghozzá PayPal útján. Ilyen esetben átirányítunk a PayPal rendszerébe. Ott használhatod bankkártyád vagy már meglévő PayPal felhasználód a számla kiegyenlítésére. A bankkártyád adatait minden esetben a PayPal oldalán kell megadnod, így azok semmiképp nem jutnak el hozzánk.

Shopping Cart
Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap